Events, feesten, borrels & partijen

Samenzijn in een ongedwongen sfeer
van een gezellige familiebijeenkomst tot een zakelijke meeting

De mogelijkheden van Foyer Riant

Zakelijke arrangementen

De vergaderaccommodatie ‘De Paardenfluisteraar’ van Foyer Riant te Beekbergen is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 60 personen, gecombineerd met diverse mogelijkheden voor lunch of diner.

Onze accommodatie biedt alle faciliteiten voor o.a. een vergadering, productpresentatie, workshop, training en personeelsfeest. Ook kunnen wij actieve combinaties maken met de mogelijkheden die Riant Equestrian Centre biedt zoals het programma: ‘Mennen Management’. Met een span paarden gaat u de Veluwse bossen in om vervolgens de leidsels zelf in handen te nemen; een unieke link met de communicatie binnen een organisatie. Maar ook kunnen wij activiteiten voor u organiseren zoals een clinic met de Border Collie of de Valkenier of een tocht met authentieke solexen door de prachtige omgeving.

Feestelijke arrangementen

De ongedwongen sfeer van Foyer Riant te Beekbergen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig familie diner of een hapje en drankje met vrienden.

De schitterende ligging aan de rand van de Veluwse bossen in Beekbergen biedt vele mogelijkheden voor bijzondere activiteiten zoals bijvoorbeeld een rit door de omgeving met paard en wagen met onderweg een picknick in het bos. Foyer Riant heeft een groot aanbod aan activiteiten die wij kunnen inzetten om een onvergetelijke dag voor u te organiseren. Inspireer ons met uw wensen en ideeën, we maken voor u graag een voorstel op maat.

bij welke onvergetelijke bijeenkomst mogen wij u helpen?

Informatie aanvraag arrangementen

  culinair ontspannen & genieten aan de rand van de Veluwe

  Restaurant Foyer Riant

  Volg ons ook op social media

  Locatie & Contact

  Bruggelerweg 4, 7361 CX Beekbergen
  055 506 1230
  info@foyerriant.nl

  Openingstijden

  I.v.m. corona maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen!